Løchenveien spisebord

Arkitektur, landskap og innredning


Interiøret er bygget på fragmenter av det arkitektoniske, og utnyttet maksimalt for å få en mest mulig tidløs stemning. Det arkitektoniske, landskapet og interiøret smelter sammen for å skape en fantastisk atmosfære å komme hjem til og et godt sted for å leve sitt liv.

Løchenveien kjøkken

Vi skaper det personlige hjemmet


Vi har hatt ønske om en klar sammenheng mellom interiør, landskap og arkitektur med fokus på harmoni og likevekt. Kjøkken og badeinnredning er nøye implementert som et naturlig element, og komplementerer det arkitektoniske. Dette skal danne et godt bakteppe og et godt grunnlag for å lage en unik og personlig innredning for den enkelte. Vår erfaring etter mange år og utallige innredningsoppdrag er at det å innrede en kvalitetsbolig eller leilighet først og fremst handler om god planløsning, utnytting av plassen, riktige dimensjoner på innredning og detaljer. Dette har vi sammen med arkitekten forsøkt å gjøre maksimalt for å optimalisere hver enkelt leilighet innenfor de kvadratmeterne denne inneholder.

Løchenveien inngangsparti
Løchenveien inngangsparti illustrasjon
Interior1
Interior2
Interior3

Et hjem utformet av Christians & Hennie


En innredning skal handle om å fylle sansene med visuell glede. Å lage et trendy hjem er uproblematisk, men det å lage et personlig hjem er en kunst.

Vår jobb som interiørarkitekter har vært å lage en god og solid plattform hvor man kan gå videre for å kreere akkurat den personlige stemningen man ønsker seg og drømmer om. Det har vi gjort ved å utarbeide tre basisinnredninger som vil være med å skape en god plattform og et bakteppe for å utfolde seg videre.

En del valg er tatt for å optimalisere prosjektet og gjøre det enkelt for kjøperne på veien mot ditt drømmehjem.

Løchenveien plantegning for leilighet C2
Løchenveien vinkjeller

Dine ønsker er vårt oppdrag


I Løchenveien vil den kvalitetsbevisste oppleve at ønskelisten blir oppfylt. Et solid team av dyktige rådgivere har skapt et produkt som vi har stor tro på at vil tilfredsstille den enkeltes behov. Det er allikevel anledning for den enkelte kjøper til å gjøre individuelle tilpasninger og tilvalg dersom det er ønskelig å endre innhold i leveransen, f.eks. type parkett, fargevalg av maling, skapfronter og lignende. Innred disse rommene akkurat slik du ønsker (tilvalg) eller med ekspertveiledning av Helene Hennie.

Bonum sin omfattende portefølje inkluderer en rekke store utviklingsprosjekter, men det er våre signaturprosjekter som Løchenveien som gjør oss spesielle.

Se våre prosjekter